Træning uge 48-49

Den sidste uges tid har bl.a. budt på lidt løbefri, og en lille julefrokost

julefrokost

Jeg valgte at holde et par dage med løbefri torsdag og fredag sidste uge pga. tiltagende ømhed i knæet, så jeg valgte at skåne knæet og tog en tur i svømmehallen, samt en tur på mountainbike de dage.

Lørdag kunne jeg lige en hurtig  15 km-tur indeholdende 12½ km progressivt løb i spændet 4.02-3.20 inden jeg skulle afsted til årets store herrejulefrokost. Derfor stod den også på løbefri søndag, hvor dagens motion bestod af en længere gåtur ved Brabrand sø sammen med et par af herrerne der også deltog i festen. Dermed 3 dage med løbefri sidste uge, men nok meget godt til knæet tænker jeg.

Denne uge har jeg indtil videre forsøgt at forberede mig lidt til lørdagens 3000m, der finder sted til et jubilæumsstævne i vores indendørs arena her i Skive. Efter en rolig mandagstur, hvor jeg stadig var noget sløv i betrækket, så tog jeg mig lidt sammen tirsdag og nappede en gang intervaller i arenaen – 800m + 4 x1000m – Løbet i 2.22 – 3.01-3.02-3.02-3.03 – i alt 4800m i spændet 2.57-3.03

Jeg følte mig ret tung, og stadig  lidt træt efter lørdagens strabadser.  Men sådan er det – det skal der også være plads til her uden for sæsonen med langt tid til betydningsfulde konkurrencer. Derfor er lørdagens 3000m også uden de store forventninger. Det er et test/træningsløb for mig, og jeg regner ikke med en super-hurtig tid i denne omgang, men vil selvfølgelig give den max gas. Men ny pr. bliver det helt sikkert ikke. Den hedder 9.03 og blev sat på nogenlunde samme tid for 2 år siden i vores indendørs arena her i Skive.

3000m2014
Da jeg satte min pr. på 9.03 på 3000m (indendørs)

Jeg døjer stadig med en smule ømhed i knæet, men fornemmer ikke at det bliver værre eller bedre. Knæet er lidt øm i starten af mine løbeture indtil jeg bliver varm. Det føles umiddelbart ikke som noget alvorligt, men har selvfølgelig obs. på at det gerne skal være bedring snart.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rnrun.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *