Sidste finpudsning inden DM i kort cross.

Så er det snart alvor. På søndag går det løs til DM i kort cross ved Herlufsholm i Næstved. Der venter 4 km løb i terræn med fuld knald på fra start til slut. Jeg har forberedt mig så godt jeg kan, og er fit for fight. Så jeg føler mig helt skarp og klar, men det bliver der også brug for, da konkurrencen i min aldersgruppe er rigtig hård, når jeg tager et hurtigt kig på startlisten. Hvis jeg skal gøre mig håb om en top-placering skal der ikke være nogen slinger i valsen, men sådan skal det naturligvis også være når vi snakker om et DM.

Træningen den sidste uge har budt på en langtur i torsdags, hvor jeg løb første halvdel roligt ude i plantagen, og progressivt 2 x 5 km fra 16km. Den progressive del i tempo fra 3.55 – 3.15/km. Der med sidste langtur overstået inden Dm kort cross.

Lørdag løb jeg 8 X 900m af de hårde skovintervaller. Intervalpause var ca. 3min. stå, og 1km jog efter de 4 første intervaller. Jeg havde en rigtig god fornemmelse og speed under intervallerne, der blev løbet stabilt fra 2.50-2.53 min. og sidste runde på 2.47.8, som vist er ny pr. for mig på ruten. Jeg har følt en mærkbar fremgang i forhold til 3 uger siden, hvor jeg gik lidt kold på de sidste tilsvarende intervaller.

Jeg holdt løbefri mandag og snuppede 25 km på MB i stedet – skal være helt skarp og frisk til lørdag, så der bliver skruet ned for mængden denne uge. I går tirsdag løb jeg det sidste alvorlige kvalitetpas inden det går løs på søndag. Jeg løb en god blanding af mp + at og anaerobt tempo. Jeg lagde ud 2 x 3km, hvor 1. og 3.km blev løbet i 3.25-3.28/km  – 2. km i 3.16-17/km. Efter de 2 x 3 sluttede jeg af med 1 km i 2.59 langs fjorden. I morgen regner jeg med at snuppe 10 x 200m for at vedligeholde den speed jeg har bygget op, ellers står den på kortere rolige ture indtil søndag, så jeg har helt friske ben og kan give den max. gas. Jeg glæder mig, og er rigtig spændt. Det bliver fedt at få luftet pig-skoene ude i terrænet igen. 🙂

DSC_7345

Resultat kan findes her på søndag efter løbet der starter kl. 13.10

Jeg lægger naturligvis et referat op af løbet her på bloggen, men tidligst på mandag:)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rnrun.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *