Forkølet…..

Det er som om der efterhånden hviler en forbandelse over min deltagelse i Berlin Marathon. Sidste år blev jeg skadet en måned før løbet, og nu er jeg blevet godt og grundig forkølet med mindre end en uge til. Det kunne næsten ikke komme dårligere timet, men mandag morgen sad den der bare. Ondt i halsen – snottet og ondt i hovedet. Jeg var egentlig ikke så bekymret til at starte, for det var jo bare en forkølelse der gik over i løbet at få dage.

Men jeg har forsøgt med forskellige ”mirakelkure” som Echinaforce, ingefær og gurkemejeshots, hvidløg (til stor fortrydelse for familien) og uden virkning endnu.

img_3231

Men forkølelsen sidder stadig i kroppen i dag, og jeg er ikke specielt optimistisk med hensyn til at løbe på søndag. Der skal være en væsentlig bedring i morgen, og jeg skal være helt frisk søndag – ellers løber jeg ikke.

Vi kørte ellers til Berlin i går. Min kone og de to ældste drenge er taget med herned, da turen var planlagt, og vi havde taget fri og betalt for overnatning. Jeg havde også en fornemmelse af at forkølelsen var på retur, men det var den altså bare ikke her til morgen. Så lige nu er spørgsmålet om jeg skal afhente mit startnummer i morgen. Ellers er backup-planen sandsynligvis Frankfurt marathon d. 30/10 – selvom jeg lige nu har lidt svært ved at overskue hvordan jeg skal holde den kørende indtil da.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rnrun.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En tanke om "Forkølet….."

  1. Øv Rene – prøv med Citronsaft i varmvand blandet med Honning. Jeg havde det for en uge siden og det hjælp rigtig meget! God bedring og håber du bliver klar til løb. Men gør det ikke,hvis du ikke er klar – det er jo ikke en løbetur du skal spøge med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *